Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn?


En wil je nu écht een werkgever die naar je luistert?

Solliciteer dan bij 4DotNet!

Solliciteer nu Bel mij

Als .NET ontwikkelaar bij 4DotNet ben je bij onze klanten op locatie aan het werk en help je hen met het realiseren van projecten. Dit betekent dat je onderdeel bent van een team professionals dat door heel Nederland .NET projecten tot een goed einde brengen.

4DotNet is een bedrijf bestaande uit een groep ambitieuze professionals met een grote voorliefde voor techniek. Wij staan voor kwaliteit en bieden onze klanten de beste ontwikkelaars in hun vakgebied. En dit weten ze! 4DotNet is te beschrijven als een gedreven bedrijf met een informele en ontspannen sfeer, gecombineerd met een hoge mate van professionaliteit.

Persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid staan centraal in onze filosofie. Wanneer je bij 4DotNet als consultant werkt, dan zit je bij klanten op locatie. Je werkt aan wisselende projecten en doet daarbij enorm veel kennis op in zeer korte tijd.

Waarom bij 4DotNet?

Omdat wij écht naar jou luisteren. Wij vinden het belangrijk dat jij projecten uitvoert die in jouw carrièrepad passen. Ook omdat je dán met plezier en betrokkenheid aan jouw project werkt en mooie software weet neer te zetten. Jij vindt het interessant om met de nieuwste technieken dat gave greenfield project uit te voeren. Vind je het project niet meer uitdagend genoeg? Dan zoeken wij een opdracht die dat wel is en wij vervangen jou door iemand die wél wel van het project kan leren. 

 

Wat doe je?

 Jij helpt jouw klant om ijzersterke .NET applicaties te ontwikkelen op basis van de nieuwste technieken.
 Jij bezoekt seminars over ontwikkelingen op jouw vakgebied en wordt daarbij ondersteund door 4DotNet!
 Jij bent volledig gecertificeerd omdat 4DotNet een Microsoft Learning Partner is.
 Jij bent de externe ontwikkelaar die een frisse nieuwe blik werpt op het project.
 Jouw cv groeit enorm snel omdat je steeds andere nieuwe projecten uitvoert waardoor je heel veel ervaring opdoet.

 

Wat voor projecten kan je verwachten?

Onze klanten bestaan grof gezegd uit twee type opdrachtgevers:

Large accounts. Dit zijn grote organisaties die voor interne doeleinden applicaties ontwikkelen. Vaak werken meerdere development teams aan verschillende projecten. Jij maakt deel uit van een van deze teams, meestal voor een periode van 1/2 jaar of langer.
Het leuke aan deze opdrachtgevers is o.a. dat je daar applicaties ontwikkelt die door heel veel users gebruikt zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal met miljoenen pageviews per dag, of applicaties die ervoor zorgen dat wij ook morgen allemaal gas uit de leidingen krijgen. Je kunt je voorstellen dat dergelijke toepassingen best interessante technische aspecten met zich meebrengen. Ook leer je hoe het is om te werken in zeer grote organisaties. Hieronder tref je een aantal van deze klanten waarvoor wij werken.

 

Softwarehouses, ofwel bedrijven die commerciële softwarepakketten ontwikkelen om aan hun klanten te verkopen, of tegenwoordig vaker verhuren (SAAS). Dit type opdrachtgever is erg divers en varieert van formaat tussen de 10 en 1000 werknemers, maar het meest interessante aan hen is dat hun concurrentiepositie voor het grootste deel afhankelijk is van hun software ontwikkeling. Hierdoor zie je bij dit type bedrijven dat ze maar al te goed weten dat hun development goed gereorganiseerd moet zijn en men altijd up-to-date moet blijven met de nieuwste technieken. Wanneer men dan een nieuwe techniek gaat toepassen, denk bijvoorbeeld aan Windows Azure, mobile devices, of een compleet nieuwe architectuur, dan doet men vaak een beroep op 4DotNet om daarbij te helpen. Wat is er nou leuker om als ontwikkelaar in dat soort ontwikkelingen mee te kunnen gaan? Hieronder een aantal van onze klanten uit deze groep:

 

 

Wat wij van jou vragen!

Wij vragen van jou tomeloze ambitie en de drive om een senior .NET specialist te worden.
Het is als startpunt wel noodzakelijk om een HBO of WO diploma op zak te hebben.

 

Wat wij jou kunnen bieden

Een boven marktconform salaris
Extra bonussen bij behalen certificering (MCAD, MCSD, MCTS, MCPD, MCT, enz)
Extra bonussen bij aanbrengen nieuw personeelslid
Goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling, etc.
High-end laptop
Leaseauto (vrijheid in merk, type, kleur, etc.)
Deelnemen aan het 4DotNet Speaker Program
2 x per jaar een 4DotNet Developerdag met externe sprekers van o.a. Microsoft, Scrum.org, etc.
2 x per jaar een 4DotNet Personeelsdag waar we karten, paintballen, lekker eten en een biertje pakken
Maandelijkse, informele pizzasessies waar interessante kennissessies door mede 4DotNet ontwikkelaars worden gehouden.

 

Solliciteren

Heb jij interesse in deze vacature, stuur dan z.s.m. jouw cv:

Solliciteer nu

Of laat ons jou bellen op het moment dat het jou uitkomt:

Bel mij

 

Heb je vragen, bel ons dan gerust even: 0522 – 24 14 48.

Met vriendelijke groeten,

Team 4DotNet

No Comments

Leave a Reply

Create

Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Lead

Wil jij .NET teams met jouw kennis sturing geven als Lead Developer in uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Inspire

Ben jij een .NET Expert en wil jij de stap maken naar consultant, inspirator of Microsoft MVP? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

 

OPEN SOLLICITATIE BEL MIJ