4DotNet zoekt een Accountmanager!


Ben jij de accountmanager met een scherp commercieel instinct en krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe opdrachten?

Zoek jij meer diepgang in de salestrajecten die je opzet en wil je jouw horizon verbreden om zo een betere gesprekspartner te worden? Durf jij de uitdaging aan om jezelf te specialiseren als accountmanager in de dynamische wereld van software development?

Dan is het nu tijd geworden om bij 4DotNet te solliciteren!


Wat jij doet

Als accountmanager maak je deel uit van een commercieel team bestaande uit een salesmanager, accountmanagers en commerciële binnendienst. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor het genereren van new business, relatiebeheer van bestaande klanten en het begeleiden van medewerkers, zodat de commerciële doelstellingen gerealiseerd worden.

Je hebt veel telefonisch contact met relaties en prospects. Je pleegt warme en koude acquisitie en je gaat regelmatig naar jouw relaties op locatie. Dit betekent dat je aan wisselende salestrajecten werkt en daarbij veel kennis en ervaring opdoet van de diverse branches waarin onze klanten zich bevinden. Een unieke ervaring en dit is een van de beste manieren om een bekwame gesprekspartner te worden in de IT-wereld.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van opdrachten op het gebied van training en het detacheren van ontwikkelaars. Jouw gesprekspartners zijn over het algemeen IT managers en andere beslissers met de verantwoordelijkheid over de software-afdelingen. Je bent inhoudelijk een sterke gesprekspartner waardoor jij de problematiek van deze afdelingen boven water weet te krijgen. Je weet je als betrouwbare partner te manifesteren door deze problemen voor de klant op te lossen.

Ook ben jij verantwoordelijk voor het laten groeien van het klantenportfolio van 4DotNet in Nederland op het gebied van trainingen en detachering. Gedurende een periode van 12 maanden zal je dagelijks worden ondersteund en begeleid door jouw collega’s om je verder te bekwamen in jouw nieuwe functie.

Na 3 maanden heb je jouw eerste paar klanten reeds gevonden en je hebt daarbij een pipeline opgebouwd met tenminste 20 prospects. Uiteindelijk wordt er van je verwacht dat je minimaal 5 prospects per week bezoekt en 4 nieuwe klanten per maand inbrengt.

Functie-eisen

– In het bezit van een HBO-diploma
– Enkele jaren ervaring hebt met telefonisch acquisitie voor het maken van jouw eigen afspraken.

Daarnaast komt het allemaal aan op het hebben van de juiste instelling voor het behalen van jouw doelstellingen.

Wie wij zijn

4DotNet is een bedrijf bestaande uit een groep ambitieuze professionals met een grote voorliefde voor techniek. 4DotNet is te beschrijven als een gedreven bedrijf met een informele en ontspannen sfeer. Wij staan voor kwaliteit en bieden onze klanten de beste ontwikkelaars in hun vakgebied. En dit weten ze!
Naast het detacheren en opleiden van .NET Ontwikkelaars vinden wij het belangrijk om kennis te delen. Regelmatig organiseren wij eigen events zoals maandelijkse pizzasessies voor én door onze eigen ontwikkelaars. Ook organiseren wij diverse events voor alle .NET Ontwikkelaars in het land.

Wij zijn gevestigd in Meppel en Nieuwegein. Voor beide locaties zijn wij op zoek naar een accountmanager!

Onze klanten

Onze klanten bestaan grof gezegd uit twee type opdrachtgevers:

Ten eerste zijn er de large accounts waar er voor interne doeleinden applicaties worden ontwikkeld. Vaak zijn hier meerdere development teams bezig met verschillende projecten. Onze ontwikkelaars maken deel uit van een van deze teams, meestal voor een periode van een 1/2 jaar of langer. Het leuke aan deze opdrachtgevers is o.a. dat ze daar applicaties ontwikkelen die door heel veel users gebruikt zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal waar miljoenen pageviews per dag, of applicaties die er voor zorgen dat wij morgen allemaal nog steeds gas of energie in onze huizen krijgen. Je kan je voorstellen dat dergelijke toepassingen best wat interessante technische aspecten met zich meebrengen. Ook leer je zo hoe het is om een relatie met zeer grote organisaties tot stand te brengen. Hieronder tref je een aantal van deze klanten waarvoor wij werken.

 

De andere groep klanten zijn softwarehouses, ofwel bedrijven die commerciële software pakketten ontwikkelen om aan hun klanten te verkopen, of tegenwoordig vaker verhuren (SAAS). Dit type opdrachtgever is erg divers en varieert van formaat tussen de 10 een 1000 werknemers, maar het interessantste is, dat hun concurrentiepositie voor het grootste deel afhankelijk is van software ontwikkeling. Hierdoor zie je bij dit type bedrijven dat ze maar al te goed weten dat hun development goed gereorganiseerd moet zijn en men altijd up-to-date moet blijven met de nieuwste technieken. Wanneer men dan een nieuwe techniek gaat toepassen, denk bijvoorbeeld aan Windows Azure, mobile devices, of een compleet nieuwe architectuur, dan doet men vaak een beroep op 4DotNet om daarbij te helpen. Van een aantal van onze klanten uit deze groep, treft u hieronder het logo als referentie:

 

Enthousiast?

Mooi! Stuur ons jouw cv en motivatie toe en overtuig wat jij 4DotNet kunt bieden en wat 4DotNet jou zou kunnen brengen.

Solliciteer nu

Heb je vragen, bel ons dan gerust even: 0522 – 24 14 48

Met vriendelijke groeten,
4DotNet – the one-stop company for .NET development –

Edgar Tichelaar
Algemeen Directeur

Blankenstein 260
7943 PG Meppel
Tel. 0522 – 24 14 48
edgart@4dotnet.nl

No Comments

Leave a Reply

Create

Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Lead

Wil jij .NET teams met jouw kennis sturing geven als Lead Developer in uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Inspire

Ben jij een .NET Expert en wil jij de stap maken naar consultant, inspirator of Microsoft MVP? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

 

OPEN SOLLICITATIE BEL MIJ