Als ervaren .NET ontwikkelaar zoek je uitdagende projecten waarin je jouw expertise kan benutten. Als senior developer, lead developer of software architect ben je het technisch aanspreekpunt voor het ontwikkelteam van onze klant. Kortom; Je bent een professional die mooie uitdagende projecten zoekt!


4DotNet kan jou van deze projecten voorzien!

Solliciteren

Wie is 4DotNet?

4DotNet is een bedrijf bestaande uit een groep ambitieuze professionals met een grote voorliefde voor techniek. Onze klanten weten dat onze naam staat voor kwaliteit en dat onze ontwikkelaars tot de besten in hun vakgebied behoren.

We zijn een vlot bedrijf met een informele cultuur en een professionele instelling. Persoonlijke ontwikkeling en eigen verantwoordelijkheid staan centraal in onze filosofie. Wanneer je bij 4DotNet als consultant werkt, dan zit je vaak bij onze klanten op locatie en er wordt dus veel van je verwacht!

Dit betekent echter ook dat je aan wisselende projecten werkt en daarbij veel kennis en ervaring opdoet in een zeer korte tijd. Werken in de detachering biedt je bovendien de voordelen van een vaste baan (vast inkomen, vaste werkgever) en de afwisseling van steeds weer verschillende projecten en andere teams. Het beste van beide werelden dus!

 

Wat doe je?

 Je helpt de klanten van 4DotNet om ijzersterke .NET applicaties te ontwikkelen op basis van de nieuwste technieken.
 Je bezoekt seminars over ontwikkelingen op jouw vakgebied en wordt daarbij ondersteund door jouw werkgever!
 Je bent volledig gecertificeerd omdat jouw werkgever een Microsoft Learning Partner is.
 Je bent hierdoor de externe ontwikkelaar die een frisse nieuwe blik werpt op het project.
 Jouw cv groeit enorm snel omdat je steeds weer andere nieuwe opdrachtgevers krijgt waar je heel veel ervaring opdoet.

 

Wat voor projecten kan je verwachten?

Onze klanten bestaan grof gezegd uit twee type opdrachtgevers:

Ten eerste zijn er de large accounts waar er voor interne doeleinden applicaties worden ontwikkeld. Vaak zijn hier meerdere development teams bezig met verschillende projecten. Jij maakt deel uit van een van deze teams, meestal voor een periode van een 1/2 jaar of langer. Het leuke aan deze opdrachtgevers is o.a. dat je daar applicaties ontwikkelt die door heel veel users gebruikt zullen worden. Denk bijvoorbeeld aan een klantenportaal waar miljoenen pageviews per dag(!), of applicaties die er voor zorgen dat wij morgen allemaal nog steeds gas uit de leidingen krijgen. Je kan je voorstellen dat dergelijke toepassingen best wat interessante technische aspecten met zich meebrengen. Ook leer je daar hoe het is om te werken in zeer grote organisaties. Hieronder tref je een aantal van deze klanten waarvoor wij werken.

 

 De andere groep klanten zijn softwarehouses, ofwel bedrijven die commerciële software pakketten ontwikkelen om aan hun klanten te verkopen, of tegenwoordig vaker verhuren (SAAS). Dit type opdrachtgever is erg divers en varieert van formaat tussen de 10 een 1000 werknemers, maar het interessantste aan hen is dat hun concurrentiepositie voor het grootste deel afhankelijk is van hun software ontwikkeling. Hierdoor zie je bij dit type bedrijven dat ze maar al te goed weten dat hun development goed gereorganiseerd moet zijn en men altijd up-to-date moet blijven met de nieuwste technieken. Wanneer men dan een nieuwe techniek gaat toepassen, denk bijvoorbeeld aan Windows Azure, mobile devices, of een compleet nieuwe architectuur, dan doet men vaak een beroep op 4DotNet om daarbij te helpen. Wat is er nou leuker om als ontwikkelaar in dat soort ontwikkelingen mee te kunnen gaan? Van een aantal van onze klanten uit deze groep, treft u hieronder het logo als referentie:

 

 

Wat wij van jou vragen!

Wij vragen van jou tomeloze ambitie en de drive om een Senior .NET specialist te zijn.
Het is als startpunt wel noodzakelijk om een HBO of WO diploma op zak te hebben.
Daarnaast vereist deze functie dat je ten minste  8 jaar .NET ervaring hebt en op de hoogte bent van de meest recente ontwikkelingen.

 

Wat wij jou kunnen bieden

Een boven marktconform salaris
Extra bonussen bij behalen certificering (MCAD, MCSD, MCTS, MCPD, MCT, enz)
Extra bonussen bij aanbrengen nieuw personeelslid
Goede arbeidsvoorwaarden, pensioenregeling, etc.
High-end Laptop
Leaseauto (vrijheid in merk, type, kleur, etc.)
2 x per jaar een 4DotNet Developer Dag met externe sprekers van o.a. Microsoft, Scrum.org, etc.
2 x per jaar een 4DotNet Personeels Dag waar we karten, paintballen, lekker eten en een biertje pakken
Elke maand is er een borrel op kantoor waar we even gezellig bijpraten.

 

Solliciteren

Heb jij interesse in deze vacature, stuur dan z.s.m. jouw cv:

Solliciteren

 

Heb je vragen, bel ons dan gerust even: 0522 – 24 14 48

Met vriendelijke groeten,
4DotNet – the one-stop company for .NET development –

Edgar Tichelaar
Algemeen Directeur
Blankenstein 260
7943 PG Meppel
Tel. 0522 – 24 14 48
edgart@4dotnet.nl

Create

Ben jij een Microsoft .NET ontwikkelaar die op zoek is naar uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig wil zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Lead

Wil jij .NET teams met jouw kennis sturing geven als Lead Developer in uitdagende projecten en altijd met de nieuwste technieken bezig zijn? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

Inspire

Ben jij een .NET Expert en wil jij de stap maken naar consultant, inspirator of Microsoft MVP? Solliciteer dan direct naar deze functie bij 4DotNet!

 

OPEN SOLLICITATIE BEL MIJ